Pályázat

szechenyi 2020 300

Fenntartható városi környezet elősegítése Ajka városában

A támogatás összege: 1.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 100%

Tájékoztatás

figyelem s
A hulladékgazdálkodást érintő jogszabályi változások miatt honlapunk folyamatos fejlesztés alatt áll.

A naprakész információkért kérjük, egyeztessen Ügyfélszolgálatunkkal!

Szíves megértésüket köszönjük!

„AVAR AJKA” Városgazdálkodási és Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Telephelyeink, hulladékudvar, hulladéklerakó

TELEPHELYEINK:

Az „AVAR AJKA” Nonprofit Kft. Ajkán két telephelyen áll az ügyfelei rendelkezésére.

A központi telephely:
8400 Ajka, Szent István u. 1/a. címen található irodaépületünkben elérhető ügyfélszolgálatunk, intézhető konténer rendelés.

Ezen a telephelyen található az általunk üzemeltetett hulladékválogató csarnok, ahol a szelektíven gyűjtött hasznosítható papír, műanyag, fém és üveg csomagolási hulladékok átvétele, válogatása és kezelése történik.

Az Úrkúti úti telephely:

Ajka - Úrkút úttól északra mintegy 150 méterre kezdődő völgyben, Ajka várostól kb. 1.5 km távolságra, a város északi - északkeleti irányában helyezkedik el. A telep helyrajzszáma 039, az összes területe 11.5 hektár, ahol több üzemegységünk is található.

A telep nyitvatartása: hétfőtől - péntekig: 7:00 órától - 13:00 óráig

Hulladékudvar:

A Hulladékudvaron átadható hulladékok fajtáiról és az átvétel feltételeivel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon a 06-88/748-038 telefonszámon, ügyintézési időben!

Hulladékátrakó állomás:

Társaságunk az Észak-Balatoni Hulladékkezelési Rendszer részeként végzi közszolgáltatási tevékenységét. Gyűjtőkörzetünk 48 települése háztartási és háztartási hulladékhoz hasonló, kommunális hulladéka a begyűjtést végző kukásautókból itt, az átrakóállomáson kerül át nagy, 33 m3 konténerekbe. Ezekben a konténerekben szállítjuk át az ÉBH Nonprofit Kft. által üzemeltetett, Királyszentistvánon található hulladékkezelő telepre, amely az Európai Uniós és hazai jogszabályoknak megfelel. A jogszabályok fő célkitűzései közé tartozik a lerakásra kerülő hulladék mennyiségének csökkentése, a hasznosítási arány növelése, a hulladék átvételének ellenőrizhetősége és a technikai követelmények szigorítása.

Hulladéklerakó:

Építési-bontási hulladékok, azaz inert hulladékok kezelésére, lerakással történő ártalmatlanításra társaságunk ezen a telephelyen hulladéklerakót üzemeltet. A bejövő hulladékmennyiség mérlegelést követően nyilvántartásunkban rögzítésre kerül. Az átvétel díját ez alapján, a helyszínen készpénzben lehet kiegyenlíteni. Nagyobb mennyiségű építési-bontási hulladék esetében kérje egyéni ajánlatunkat elérhetőségeinken.

Telephelyeink tevékenységével, konténerbérléssel, hulladékátvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket elérhetőségeinken.